[STREAM>>] Hajduk Rijeka uživo gledati 5 veljače 2023
Hajduk i Rijeka igraju na Poljudu novi Jadranski derbi – susret 20. kola HNL-a se igra 5. veljače 2023. – gdje gledati live stream prijenos susreta? Hajduk i Rijeka u nedjelju, 5. godine u 17. 30 sati, na stadionu Poljud igraju susret u okviru 20. kola SuperSport HNL-a. Ovo će biti treći susret ova dva kluba u sezoni 2022. /2023., a Hajduk je slavio u oba odigrana Jadranska derbija. Podsjetimo, prvi put su igrali sredinom rujna 2022. godine na Poljudu u prethodno odgođenoj utakmici 2. kola, a tada je bilo 2:0. Drugi put Hajduk je slavio u listopadu na riječkom stadionu Rujevica rezultatom 1:0.
Slijedi nam utakmica s Rijekom koja je na dva gostovanja osvojila četiri boda. Imaju novog trenera, nekoliko novih igrača, ali i neku novu energiju. Imamo respekt prema protivniku, ali isto tako vjerujemo u sebe, ono što radimo i igramo. Naš i njihov nogomet je različit. Vidjet ćemo u nedjelju čiji je bolji”, dodao je Hajdukov trener. Serger Jakirović, novi trener Rijeke, najavljuje pobjedu “Jasno je da će biti prisutne tenzije i emocije jer nas čeka teška i zahtjevna utakmica. naravno da se nadamo i dobroj predstavi na Poljudu.
[VIDEO/FOTO] Velika pobjeda Hajduka u Jadranskom derbiju
HNL se za vikend nakon 11 godina vraća na HRT. Prenosit će se nedjeljne utakmice u 15 satiRijeka i Šibenik sastaju se u nedjelju u 15 sati na Rujevici, a utakmica će prenositi Hrvatska radiotelevizija, što označava povratak domaćeg prvenstva na javnu televiziju nakon puni 11 godina. Termin je danas potvrđen s Prisavlja.
HAJDUK SPLIT-Rijeka prijenos uživo online. Gdje gledati besplatno? (2023)Erzähl uns, von welchem Club du Fan bist! Und schon erhältst du exklusiven Zugang zu Infos nur zu deinem Verein! - Klicke auf das Logo deines Club um fortzufahren. Ja wir wissen, Popups nerven. Es dauert aber weniger als 15 Sekunden...
HAJDUK SPLIT-Rijeka Gdje je danas na televiziji? (2023)
Dodajmo da je trenutno na ljestvici Hajduk drugi sa 38 bodova, 8 manje od prvog Dinama koji je u ovom kolu odigrao 1:1 u Koprivnici sa Slaven Belupom. Rijeka je osma i ima samo 19 bodova. “Nakon utakmice u Puli sam bio iskren s igračima, kao i uvijek i rekao sam im što osjećam. Bolno je izgubiti 3:0.
Rijeka - rezultati, raspored, Hajduk - Rijeka uživo - Livesport
Nogomet - Rijeka - Sportski TV prijenosi Uživo
Nema tu puno priče, protivnik je bio bolji. Mi iz te utakmice moramo učiti i ne zaboraviti taj osjećaj boli. Mi smo prošle nedjelje imali dovoljno kvalitete na terenu, klupi i tribinama da bi pobijedili. Bilo bi kukavički sada tražiti alibije”, rekao je Ivan Leko, trener Hajduka. “Naš plan je biti bolji. Naš plan B i plan C je napraviti plan A boljim. Pričali smo još nakon Šibenika da je to daleko od idealnog Hajduka kakvog bi mi željeli.
((GLEDATI TV>>>)) Hajduk Rijeka gledati prijenos 5 veljače
Hajduk puno opasniji u derbiju, Labrović obranio veliku šansu